Facebook Pixel
Přepnout menu
Můj košík
Přepnout menu
Hledat

Služby

 

NA SPOKOJENOSTI NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ NÁM ZÁLEŽÍ


Děkujeme, že jste si vybrali právě nás jako dodavatele nápojů do Vaší provozovny a doufáme, že s našimi službami budete maximálně spokojeni.

 


DOPRAVA


Dle rozvozového plánu, nebo na základě individuální dohody Vám naši řidiči doručí objednané zboží v co možná nejkratším termínu.

 

PŮJČOVNA VÝČEPNÍCH A CHLADÍCÍCH ZAŘÍZENÍ


Naše firma nabízí možnost půjčení výčepních a chladících zařízení jak pro malé párty a rodinné oslavy, tak i pro velké akce, festivaly a slavnosti, kde je požadavek na opravdu výkonné a profesionální výčepy.

 

CHLAZENÉ SUDOVÉ PIVO


Sudové, lahvové a plechovkové pivo si od nás můžete vyzvednout předchlazené. To jistě oceníte hlavně v letních měsících, kdy sudové pivo nevystavíte teplotnímu šoku a lahvové, nebo plechovkové můžete na venkovní akci rovnou podávat.

 

EXKURZE A VINAŘSKÁ TURISTIKA


Zajišťujeme exkurze do pivovarů, vinařství a likérek nejen v Čechách, ale i jinde v Evropě. V posledních letech je stále populárnější vinařská turistika.

 

NAŠE NABÍDKA


Kolektiv zkušených zaměstnanců je schopen zákazníkům poradit s více než 4000 položek, které jsou v sortimentu. Jedná se především o zboží pro gastronomii, ale i nezávislý maloobchod, čerpací stanice, případně stánky s tabákem, apod. Velkoobchod Holidays dále zajišťuje pitný režim pro stavební firmy, průmyslové podniky, ale i kanceláře a banky. Jedná se především o balenou vodu, kávu, čaj, ale v poslední době stále více se rozmáhající 20 l barely. Pro privátní klientelu je společnost schopna zajistit velká francouzská vína, Vintage Port , případně Cognac z konkrétních ročníků.

 



PRODEJ LEDU


Dodáváme kostkový, nebo drcený led v jakémkoliv množství. Na větší akce zdarma zapůjčíme termoboxy, kde Vám led bez problémů vydrží celý víkend.

 

VINOTÉKY


V našich vinotékách můžete zakoupit vína od vynikajících vinařů z Jižní Moravy, Francie, Itálie, Španělska, Chile, Austrálie a dalších vinařských velmocí. Proškolený personál Vám ochotně poradí jak vína skladovat, k jakým pokrmům podávat která vína a jak se při nákupu vín orientovat v jejich nabídce.

 

ŘÍZENÉ DEGUSTACE


Naší specialitou jsou řízené degustace u nás, nebo přímo ve vinařstvích jak na Moravě, tak i u našich zahraničních partnerů po celé Evropě, kde Vám zprostředkujeme nákup vín za ty nejlepší možné ceny.

Dodavatel Plzeňský Prazdroj

KOMPLETNÍ PRODUKTOVÁ ŘADA

Značky Plzeňského Prazdroje jsou nedílnou součástí národního dědictví a české pivní kultury. Pivo i ostatní nápoje jsou vařeny podle původních receptur a je pečováno o jejich kvalitu. Milovníkům piva produkty Prazdroje přináší v Čechách i po celém světě radost a potěšení.

 


Čím dokážeme ohromit

SORTIMENT A SLUŽBY SE KRÁSNĚ DOPLŇUJÍ

Provázanost sortimentu a služeb je výjimečně a precizně propracována. Kvalitní čepované pivo si vychutnáte díky možnosti nákupu chlazeného sudového piva a možnosti půjčit si výčep! Speciálně pro vinaře jsou tu exkurze a vinařská turistika, edukace v oblasti vinařství, vinotéka a řízené degustace! V neposlední řadě doporučujeme dopravu v okolí Písku a okolí. Kdyby něco jsme tu pro vás v naší prodejně!

 

E-Shop Velkoobchod a Maloobchod

LZE OBJEDNAT ON-LINE Z POHODLÍ DOMOVA

Naše stránky obsahují více jak 2 000 produktů nejrůznějších prémiových značek alkoholických i nealkoholických nápojů včetně informací! Vyberte si a snadno objednejte.

 

 


Spolupracujeme spolu!

RECENZE

Neustále se učíme! Dejte vědět jak jste spokojeni s naším působením. Budeme tak vědět čemu se věnovat a v čem se zlepšit. Využijte kontaktu na přímo nebo nám napište recenzi.